Posted on

Filigran ala Bali

Bøffel filigran -etnisk fjerhalskæde - creme

 

En kombination af fantastisk håndværk og boheme deluxe!

Allerede inden jeg rejste til Bali, på min første indkøbstur, stod disse kunstværker højt på ønskelisten. Men kunne jeg mon finde dem?

 

Det lykkedes jo heldigvis. Jeg fandt det område på Bali hvor denne tradition er nedarvet gennem generationer og hvor faren lærer sin søn kunsten at udskære smukke mønstre i ben. Primært ben af ko og bøffel.

Og i denne by fandt jeg min første leverandør til Soft Hunter. Et helt familieforetagende. Udadtil, butikken som ligger med glasparti mod gaden og en yderst smuk balinesisk dør, og inde bagved gemmer sig en oase, omend en meget primitiv en af slagsen, – med bopæl for hele familien med eget familietempel samt værksted med udsigt udover rismarkerne. Her placerede jeg min første ordre. Måske den sværeste af dem alle…..den allerførste! Så var jeg ligesom igang!

Bali dør

Resultatet af denne ordre kan I nu se på webshoppen, i form af bøffel & ko filigran, fjer hårpinde og bogmærker, smykker, samt den lille gave I alle modtager når I vælger at støtte Soft Hunter og kunstnerne på Bali.