Om Soft Hunter

Velkommen til Soft Hunter

Et lille univers med fokus på håndlavet, unika interiør med sjæl og patina.

Jeg har baggrund som beklædningsdesigner og er på mine mange rejser til østen blevet inspireret og betaget af smukt håndværk og etniske fund. Mange af disse smukke fund har jeg hjembragt og brugt i min private indretning, hvor de har høstet stor ros. Derfra opstod ideen til Soft Hunter.

Hos Soft Hunter værdsættes interiør og dekoration der kan blive ved med at betage i mange år frem. For udover at det skal være smukt håndværk, så håber jeg at det man køber hos mig vil holde længe. Vi skal passe på hinanden og på vores jord.

Jeg støtter derfor så direkte ved kunstneren/håndværkeren som muligt, vælger selv mine produkter og frabeder mig plastik og masseproduktion. Og jeg håber og tror på at når du investerer i et produkt hos mig, så vil du sætte pris på det i mange år frem.

Det er også vigtigt for mig at hente disse unikke etniske fund hjem med henblik på at de kan passe ind i en skandinavisk indretning, for netop derigennem at sikre en lang levetid.

Så det bliver et strejf af boheme i et ellers enkelt skandinavisk hjem.

Derudover tilbyder jeg boligstyling. Jeg skræddersyr indretningsløsninger i samråd med dig og opfylder dine boligdrømme. Vi gør dit hjem til en smuk og personlig oase, hvor du kan føle dig hjemme.

Kom med indenfor og bliv inspireret!

Kærligst

Sisse Jæger

Designer & boligstylist