Posted on

Torvegade 60

Jeg er så glad for at kunne byde jer allesammen indenfor i mit lille univers som netop er åbnet Torvegade 60 i Esbjerg

Efter lang tids spekulation og overvejelser frem og tilbage har jeg taget springet og åbnet min egen lille butik/showroom. Jeg var vokset ud af kælderen og havde brug for mere plads og ledte med lys og lygte efter nogle lokaler der kunne huse mig og samtidig passe ind i mit univers. Det var svært og jeg kiggede på meget og overvejede mange løsninger.

Men så pludselig hang der et til leje skilt i en usædvanlig flot butik i Esbjerg…..godt nok trængte den til en kærlig hånd, men rammerne var perfekte!

Og så gik det pludselig hurtigt! For her var alt hvad jeg ledte efter! Et smukt højloftet lokale i den centrale del af Esbjerg og samtidig en hel førstesal som kunne bruges til kontor. Så der var ikke så meget at betænke sig ved. Jeg sagde hurtigt ja tak og så gik arbejdet igang.

Jeg have troet at vi kunne klare det på en måned……men der dukker altid en masse uforudset op. Vi vidste fra starten af at det gamle facadeskilt skulle ned….det pyntede ikke på bygningen og det var vigtig for mig at skabe en helhed….lige fra man så butikken udefra og hele vejen igennem butikken og førstesalen.

At der så gemte sig et stort hul bag skiltet, var lidt af en overraskelse. Men det har jo så betydet at jeg har fået et ekstra vindue i og dermed mere lys i butikken. Det tog en del ekstra tid men det har virkelig pyntet, både på facaden og i selve butikken! Så nu møder der jer en flot facade med et størrere vinduesparti og som en fin lille detalje et marokkansk håndtag på døren……bare lige for at sætte stemningen allerede ved indgangen!

Det har været vigtigt for mig at bringe butikken tilbage til det oprindelig men dog stadig med et moderne udtryk.

Så vi er gået gennemgribende til værks og har lavet nyt gulv, etableret en ny trappe til den 1/2 sal med dør til kælderen, malet, etableret en smuk radiator/varmeflytningsvæg osv osv. Det tog min mand og jeg 3 måneder, hvilket jo var meget længere end forventet. Men det har været det hele værd! Der var dage hvor jeg var ved at løbe skrigende bort, men hvor er jeg glad for at jeg holdt ud…….for det er blevet så fint!

Jeg har prøvet at flette et par detaljer ind som understreger Soft Hunter. Det er bla i form af endnu et marokkansk håndtag på den nye dør til kælderen, den sarte rosa kalket væg, de nyslebet gamle gulvplanker og andre små detaljer hist og pist. Og der kommer sikkert flere til i årenes løb!

Der er mange små detaljer som jeg sikkert kun selv ser, men de er der og de betyder noget for mig! Her har jeg fået lov til at leve min stil fuldt ud! Så gør det ikke så meget at det skal være lidt mere maskulint derhjemme for at tilgodese min mand!

Jeg håber I får lyst til at kigge forbi en dag! Døren står åben tirsdag fra 12-16 og fredag fra 13-17 og 1. lørdag i måneden fra 10-14. Og ellers efter aftale! Jeg glæder mig til at vise jer mit lille univers!

Facade

Radiatorvæg

1/2 sal